İstanbul’da İnternet Üzerinden Uyuşturucu Satan 2 Kişi Yakalandı

İstanbul’da sosyal medya üzerinden uyuşturucu sattıkları öne sürülen biri kadın iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

08.05.2021-17:42 - (Son Güncelleme: 08.05.2021-17:42) İstanbul’da İnternet Üzerinden Uyuşturucu Satan 2 Kişi Yakalandı

Ülke genelinde güvenlik güçlerini uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor.

İstanbul Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri dün saat 15.00 sıralarında Cihangir Mahallesi’nde T.Ö. ve Y.G.Ç.’yi şüphe üzerine durdurdu.

Yapılan aramada  T.Ö.’nün üzerinde 6.7 gram esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilirken bu kişiler gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYADAN UYUŞTURUCU ALDILAR

Sürdürülen soruşturmada bu kişilerin sosyal medya üzerinde bağlantı kurdukları kişilerden uyuşturucu maddeyi satın aldıkları belirlendi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yine aynı mahallede bir evde yapılan aramada A.K. adlı kadın ile 18 yaşından küçük M.A.K. gözaltına alındı.

Bu kişilerin evlerinde yapılan aramada 58.79 gram uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca, uyuşturucu satışında kullanıldığı sanılan 2 cep telefonu ve çok sayıda kilitli poşet ele geçirildi.

SOKAKTA YAKALANAN 2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Sokakta uyuşturucu ile yakalanan T.Ö. ve Y.G.Ç. ifadelerinin alınması ardından adli makamların talimatı ile serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU SATICILARININ SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

 ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti’ suçundan haklarında işlem yapılan A.K. ve M.A.K. ile ilgili soruşturmaya Asayiş Büro’da devam ediliyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal