İstanbul'da Gerçekleşen Sel Felaketi İçin Zamanında Uyarmışlar

İstanbul'da gerçekleşen sel felaketini önceden uyaran Akşam Gazetesi Yazarı ve Eski İBB Basın Danışmanı Serkan Fıçıcı sosyal medyada konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

17.08.2019-19:06 - (Son Güncelleme: 17.08.2019-18:48) İstanbul'da Gerçekleşen Sel Felaketi İçin Zamanında Uyarmışlar

İstanbul'da bugün yoğun yağıştan sonra hayat durma aşamasına geldi. Bu şehir yaklaşmakta olan kara kışa ne kadar hazır olduğu sorusu akıllara geldi.

ZAMANINDA UYARMIŞTI

Akşam Gazetesi yazarı ve  Eski İBB Basın Danışmanı Serkan Fıçıcı sosyal medya hesabından İBB'ye kış öncesinde uyarılarda bulundu: "Önümüz kış. Kar yağacak. İBB "Kış şartları ile mücadele" ihalesini bugünlerde tamamlamazsa İstanbul kar yağışına da teslim olur sonra ne kadar "alt yapı masalı" anlatılırsa anlatılsın kimse dinlemez. O gün geldiğinde yine "uyarmıştım" demek istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

"İYİ NİYET İLE UYARMIŞTIK"

Sel uyarısına rağmen Ekrem İmamoğlu'nun gerekli talimatları vermediğinin altını çizen yazar açıklamasına şu şekilde devam etti: "Sel uyarısına rağmen İmamoğlu birimlere “afet ile mücadele” talimatı vermedi, AKOM’dan İstanbulluları uyarmadı. İtfaiye-İSKİ-Yol Bakım ekipleri sahaya inmedi. İSPARK görevlilerinde bile mazgal temizleme ekipmanı var. İmamoğlu sistemi çalıştıramadı. İyi niyet ile uyarmıştık." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal