İstanbul'da Filistinlilere Destek Konvoyu Oluşturuldu

İstanbul’da İsgalci İsrail’in zulmüne uğrayan Filistin halkı için destek konvoyu oluşturuldu. Sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinlikte, İstanbul'un iki yakasında araç konvoyu oluşturularak, İsrail'in Filistin'deki gerçekleştirdiği saldırıları protesto edildi.

19.05.2021-09:44 - (Son Güncelleme: 19.05.2021-10:59) İstanbul'da Filistinlilere Destek Konvoyu Oluşturuldu

İstanbul yollarında Kudüs’e destek konvoyları yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği, Milli Gençlik Vakfı, İHH İnsani Yardım Vakfı, Kudüs Şurası, Ensar Vakfı, ÖNDER ve Memur-Sen'in de içinde bulunduğu birçok sivil toplum kuruluşu, ‘Kudüs Konvoyunda Buluşuyoruz’ isimli etkinlik kapsamında İstanbul'un çeşitli noktalarında toplanarak, araç konvoyu oluşturdu. 


İKİ KONVOY OLUŞTU 

Sivil Toplum Kuruluşlarının oluşturduğu araçlar, Avrupa ve Anadolu Yakası'nda buluşup, iki konvoy halinde İsrail'in, Filistin halkına gerçekleştirdiği saldırıları kınadı. 

TÜRK VE FİLİSTİN BAYRAKLARI TAŞIYAN ARAÇLAR ŞEHİR TURU YAPTI 

Konvoyu oluşturan araçların içindeki vatandaşlar Türk ve Filistin bayrakları taşıyarak, şehir turu gerçekleştirerek İsrail'in saldırılarını protesto etti. Yol kenarındaki vatandaşlar da el sallayıp alkışlayarak konvoya destek sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal