İstanbul’da Feci Olay: İBB'ye Bağlı İETT Durağındaki Elektrik Akımına Kapılan Köpek Can Verdi!

Bakırköy Florya’da Harmandere İETT durağında elektrik akımına kapılan köpek öldü. Köpek sahibinin olay yerinde sinir krizi geçirdiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

03.02.2022-14:02 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-14:14)

İBB’ye bağlı Harmandere İETT durağındaki elektrik kaçağı bir köpeğin canını aldı. Arızadan kaynaklı elektrik kaçağına kapılan köpek acıya daha fazla dayanamayarak olay yerinde öldü. 

İETT DURAĞINDAKİ ELEKTRİK KAÇAĞI CAN ALDI

Edinilen bilgilere göre, bir kadın köpeği ile birlikte akşam saatlerinde yürüyüşe çıktı. Harmandere İETT durağından geçerken köpek elektrik akımına kapıldı. Bir süre can çekişen köpek acıya daha fazla dayanamayarak öldü. 

KÖPEK SAHİBİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Köpeğin sahibinin sinir krizi geçirdiği görüldü. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşların can güvenliği için İETT durağını emniyet şeridi ile kontrol altına alarak kullanıma kapattı. 


BEŞİKTAŞ ORTAKÖY'DE DE BİR KÖPEĞİN CANINI ALMIŞTI

Ortaköy’de ise geçtiğimiz pazartesi günü köpeği ile birlikte sabah yürüyüşüne çıkan bir kişi, eve doğru geldiği sırada köpeği yerde açık olan elektrik kablolarına temas etti. Elektrik akımına kapılan köpeğini gören sahibi, köpeğini kablolardan uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadığı kaydedildi. Elektrik akımına kapılan köpek bir süre can çekiştikten sonra hayatını kaybetmişti. Olay yerinde uzun süre ağlayan sahibi, ölen köpeğini alarak olay yerinden uzaklaştığı kaydedildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal