24.01.2022-10:43 (Son Güncelleme:24.01.2022-15:39)


1

Avukat Dilara Yıldız’ın eski nişanlısı tarafından öldürülmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Eski nişanlı kurbanı cinayetine ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 10 Ocak 2021 tarihindeki görüntülerde, masada eski nişanlısıyla oturan genç kadının karşısında başka bir şahsın da olduğu görülüyor.



2

Yıldız’ın endişeli şekilde ellerini yüzüne doğru götürdüğü, telefonla görüşen Yıldız’ın eski nişanlısı Dönmez'in telefonu kapatarak bir anda ayağa kalktığı, Dilara Yıldız’ın şüpheliye engel olmaya çalıştığı ve Yıldız’ı yere doğru iterek peş peşe ateş ettiği anlar yer alıyor.



3

Dönmez’in mekanda bulunan kişilerin olay sonrasında kaçmaya çalışan 2 kişinin de arkalarından kurşun yağdırdığı görülüyor. Daha sonrasına restoran giren polisleri fark eden Dönmez’in yere yatarak teslim olduğu da yer alıyor.



4

İstanbul Tuzla'da bir restoranda 10 Ocak 2021 tarihinde 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından üzerine kurşun yağdırılarak öldürülmüştü. Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Dönmez, tasarlayarak öldürme, silahla yağmaya teşebbüs, silahla cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklanarak ceza evine gönderildi.



5

Şüpheli sorgusunda verdiği ifadede, avukat Dilara Yılsız ile 1 sene önce tanıştıklarını ve aralarında duygusal bir bağ olduğunu belirterek, ‘Nişanlandık. Nişanlı olduğumuz süre boyunca almış olduğu para ve altınları vermedi.Olay günü mekana gittiğimizde mafya kılıklı 2 adam yanımıza geldi. Bu adamların silahlı olduğunu düşündüm. Karşımda oturan genç adam ayağa kalkınca bana sıkacağını düşündüm. Elimi belime atıp havaya 2 el ateş etmeyi düşünüyordum. O anda Dilara panikledi, ben de cinnet geçirdim ve ne olduğunu anlayamadım’ ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR