08.08.2022-22:26 (Son Güncelleme:08.08.2022-22:26)


1

Sosyal medyada tanışıp buluştu

Sosyal medyada tanışıp buluştu

Bu olay, salı günü Küçükçekmece’nin Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. S.D. ile H.B. sosyal medyadan tanıştı. H.B. bir süre arkadaşlık ettiği S.D.'den hoşlanmaya başladı ve sevgili olmak istedi. S.D., durumu erkek arkadaşı F.Y.'ye anlattı. Bunun üzerine hep birlikte buluşmaya gittiler.



2

Köpeğini getirdi

Köpeğini getirdi

Akşam saatlerinde parkta buluşan taraflar arasında tartışma çıktı. Bu sırada H.B., 2 kişi tarafından dayak yedi. Korkunç saldırının ardından parktan ayrılan F.Y., kısa süre sonra geri gelerek yanında pitbull cinsi köpek getirdi.



3

Kulağından oldu

Kulağından oldu

Saldırıda köpek H.B.'nin kulağını ısırarak kopardı. Kulağı kopan H.B., hastaneye koştu. Burada hastane polisine durumu anlatan H.B.'nin ifadesi üzerine Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.



4

Güvenlik kameraları incelendi

Güvenlik kameraları incelendi

Yapılan incelemelerde H.B. ve S.D.'nin birlikte vakit geçirdiği zamanlara ait güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı.



5

Gözaltına alındılar

Gözaltına alındılar

Ekipler 3 günlük araştırmanın ardından S.D.'yi kolundaki dövmeden tespit ederek gözaltına aldı. S.D. ifadesinin ardından yakalanarak gözaltına alındı.



6

Köpeğiyle saldırdı

Köpeğiyle saldırdı

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada S.D. ile F.Y.'nin sevgili olduğu, S.D.'nin H.B. ile parası için görüştüğü ancak H.B.'nin sevgili olmak isteyince F.Y.'nin bu duruma sinirlendiği bunun üzerine de köpeğiyle H.B.'ye saldırdığı belirtildi.



7

Cezaevine gönderildi

Cezaevine gönderildi

Emniyetteki işlemlerinin ardından T.C.Ö. serbest kalırken F.Y. ile S.D. adliyeye sevk edildi. F.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



8

Kamera görüntüleri

Kamera görüntüleri

Diğer yandan olaydan önce görüşen S.D. ile H.B.'nin alışveriş yaparken ki görüntüleri ile olayın yaşandığı ana ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde alışveriş yapan S.D.'nin ödemelerini H.B.'nin yaptığı anlar ile H.B.'ye köpeğin saldırdığı anlar dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr