İstanbul'da cinayet anları kamerada! 22 yaşındaki genç çocuk kalbinden vuruldu

Kağıthane'de aralarında husumet olan iki grup arasında silahlı kavga meydana geldi. İşte haberin detayları...

25.05.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-14:07)

Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde 23.30 saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan Yunus Ç., Nurullah Bozkurt (22) ve Emirhan K. (23) cadde üzerinde karşılaşınca tartışma çıktı. Taraflar arasında tartışma kısa sürede içerisinde kavgaya dönüşürken ortalık bir birden karıştı. 

22 yaşındaki genç kalbinden vuruldu 

Olayda adeta birbirine giren şahıslar, kısa süre sonra yanlarında bulunan tabanca ile karşılıklı ateş etmeye başladı. O sırada Nurullah Bozkurt kalbinden vurularak ağır yaralı bir şekilde yola doğru düştü. Silah seslerinin kesildiği anda, arkadaşları ve çevrede bulunan vatandaşlar Bozkurt'u caddede yer alan araçla özel hastaneye götürdü. Nurullah Bozkurt hastanede yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Götürdükleri özel hastanede hayatını kaybetti. 

Saldırgan bekçilere de ateş etti 

Olay sırasında sesleri duyarak olay yerine intikal eden Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan bekçiler, olaya müdahale etmek etti. O sırada Yunus Ç. isimli şahıs, bekçilere de ateş etmeye başladı. O esnada bekçiler karşılık vererek Yunus Ç.'yi ayağından vurup önce etkisiz hale getirdi sonrasında da yakalayarak gözaltına aldı. 

Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Yunus Ç., “kasten öldürme”, “görevli memura mukavemet” ve “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından tutuklanarak cezaevine doğru gönderildi. Diğer yandan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin olaydan sonra kaçan Emirhan K.‘yı yakalama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi. 

Cinayet anları kamera görüntülerine yansıdı 

Kağıthane'de meydana gelen silahlı kavga anları ve çevrede yaşanan panik halleri güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Söz konusu görüntülerde, şahısların arasında yaşanan silahlı kavga anları ve vurulan şahsın yere düşmesinin ardından kaçışmaların meydana geldiği, olay yerine gelen bekçilerin de bir kişiyi gözaltına aldığı görülmektedir.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal