İstanbul'da Bir Otomobil Sürücüsü Fren Yerine Gaza Bastı: Marketin İçine Girdi!

Çekmeköy’de bir sürücü otomobilini park etmek isterken fren yerine gaza bastı. Marketin camını kırarak içine girdi. Kazanın meydana geldiği marketin camlarıı tuzla buz olurken marketin adeta savaş alanına döndüğü görüntüler ise kameralara yansıdı. 

16.02.2022-11:42 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-11:55)

İstanbul, Çekmeköy'de bulunan Turgut Özal Caddesi’nde geçtiğimiz hafta Pazartesi akşamı saat 20.00 civarında A101 marketin önünde şaşırtıcı bir kaza meydana geldi.

Aktarılan bilgilere göre henüz kimliği belirlenemeyen bir otomobil sürücüsü, Honda marka otomobilini bir marketin önüne park etmek istedi. Genç şoför park esnasında iddiaya göre fren yerine gaza basınca marketin camını kırarak içeri daldı. 

MADDİ HASAR MYDANA GELDİ

Market çalışanları ve müşteriler, marketin camından içeri giren otomobili görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olay sırasında çıkan gürültüyü duyan çevredeki esnaflar polis ekiplerine ihbarda bulundu. Markere giren araç, olay yerine gelen çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Kaza yapan araçta ve markette maddi hasar meydana geldi. Otomobilin markete girdiği esnada marketin o bölgesinde müşterilerin olmayışı ise bir faciayı önledi. 


FREN YERİNE GAZA BASMIŞ 

Çekmeköy bölgesinde, kazanın yaşandığı marketin yakınında esnaflık yapan Mert Bürce: “Ben dükkandaydım. Otomobil sürücüsü fren yerine gaza basmış. Yanımızdaki markete girdi. Heyecanla dışarı çıktık biz de, otomobilin markete girdiğini gördük. Daha sonrasında polis ekipleri geldi. Çekici geldi arabayı çıkardılar. Otomobilin sürücüsü genç bir erkekti. Galiba heyecan yapıp fren yerine gaza basmış. Sağlık durumu iyiydi. Yaralanan da olmadı, iki taraflı maddi hasar çıktı.” ifadeleri ile yaşanan olayı aktardı. 

Kontrolden çıkan otomobilin markete daldığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal