İstanbul'da Batan Teknede Balıkçıların Kurtarılma Anı Kamerada

İstanbul Samatya açıklarında 13 balıkçının bulunduğu tekne battı. Teknedeki 11 kişi kurtarılırken, 2 kişi hayatını kaybetti.

10.10.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 10.10.2020-17:13)

İstanbul Beykoz'dan yaklaşık 13 metrelik tekneyle denize açılan balıkçılar, Samatya sahili açıklarında ağlarını denize attı. Balıkçıların ağları çekmeye başladığı esnada 13 balıkçının bulunduğu tekne yan yattı. İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi.

Batan teknede bulunan 13 balıkçıdan 12'si ekipler ve bölgedeki diğer balıkçılar tarafından kurtarıldı. Denize düşen balıkçının cansız bedenine ulaşılırken, durumu ağır olan 1 balıkçı da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, batan balıkçı teknesindeki balıkçıları kurtaran Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı tebrik etti. Twitter'dan paylaşım yapan Yerlikaya, "Kumkapı'da sabah saatlerinde alabora olarak batan balıkçı teknesinde nefes kesen bir kurtarma operasyonu ile Cemal ağabey ve 10 balıkçımızı kurtaran Sahil Güvenlik Komutanlığımızı tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden balıkçılarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yerlikaya paylaşımında, balıkçıların sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarılma anlarına ilişkin görüntülere de yer verdi. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal