İstanbul'da Aşı Olmak İsteyen Vatandaşların Hastanelerde Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Bakan Fahrettin Koca, SGK kayıtlı tüm çalışanlar ve 40 yaş üzeri vatandaşlar, aşı olabileceğini duyurdu. Dün iş çıkışından itibaren hastanelerde uzun kuyruklar oluştu.

16.06.2021-09:41 - (Son Güncelleme: 16.06.2021-10:41) İstanbul'da Aşı Olmak İsteyen Vatandaşların Hastanelerde Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, SGK kayıtlı çalışanlara ve 40 yaş üzeri olan vatandaşlara aşı tanımlandığını açıkladı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımının sonrasında hastanelerde uzun kuyruklar oluştu. MHRS sistemi yoğunluktan çöktü.

HASTANELERDE AŞI KUYRUĞU

İstanbul'da; tanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bahçelievler Devlet Hastanesi, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, aşı olmak için gelenler, içeride ve dışarıda uzun kuyruklar oluşturdu. Randevu sırası gelen vatandaşlar içeri alınarak, aşıları yapıldı.

YOĞUN AMA ÇOK BEKLEMEDİM

Aşı olmak için gelen bir başka vatandaş ise ''Yoğun ama sıra ilerliyor çok şükür. 15 dakika bekledim pek bir şey beklemedim. Yine Allah razı olsun devletimizden.'' diyerek konuştu.

AİLECEK GELDİK

Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne çocukları ile gelen çift, ''Ailecek geldik, içerisi yoğun. Yoğun ama çabuk geçiyor, ortalama yarım saat kırk dakika civarı.'' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal