İstanbul'da akılalmaz kaza! Fren yerine gaza basınca başına gelmeyen kalmadı

Pendik D-100 karayolu bağlantı istikametinde seyir halinde giden otomobil, fren yerine gaza bastı ortalığı savaş alanına çevirdi. İşte haberin detayları...

19.07.2022-17:34 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-17:43) İstanbul'da akılalmaz kaza! Fren yerine gaza basınca başına gelmeyen kalmadı

Pendik Kaynarca Mahallesi D-100 karayolu bağlantı istikametinde saat 14.40 sularında yaşanan kaza şoförün geri gelmek isterken meydana geldiği öne sürüldü. Gelen bilgiye yönelik,  yan yol üzerinde park halinde duran 34 BIM 664 plakalı araç sürücüsü B.A. adındaki kadın, gelen iddiaya göre geri geri gelmek isterken fren yerine gaza bastı. Hızla geri gelen otomobil ise yan yol üzerinde durakta otobüs bekleyen 1 kişiye çarptı. Sonrasında geri geri gelen otomobil D-100 karayolu ile yan yolu ayıran bariyerlerin üzerine çıktı.


Sürücü şoka girdi

Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Çarpmanın etkisi ile birlikte hafif şekilde yaralan yolcu ambulans ile hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri bölgede başka bir kaza yaşanmaması için önlem alırken, araç sürücüsü olan kadın başına gelen kazanın ardından bir süre şoka girdi.

‘’Ralli yapanlar gibi hızlıydı’’

Öte yandan kazaya karışan otomobil olay yerinden çekici ile kaldırıldıktan sonra trafik normal seyrine devam etti. Söz konusu olayda görgü tanığı olan bir vatandaş, ”Biz burada otobüs bekliyoruz. Bir anda hızlı bir şekilde geri geri geldi. Önce tellere vurdu. Teller de otobüs bekleyen bir kişiye çarptı. Durumu iyiydi. Bilinci açıktı, burnundan kan geliyordu. Hastaneye götürdüler. Kaza sonrası sürücü kadın şoka girmişti, su verdik. Biraz kendine geldi. Ama çok hızlıydı ralli yapanlar gibi hızlıydı” şeklinde konuştu.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal