İstanbul’da 60 Bin Uyuşturucu Hap Yakalandı!

İstanbul’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonlarında 60 bin hap ve çok sayıda silaha el konulurken, 4 kişi ele geçirildi.

23.03.2020-15:25 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-16:43)

İstanbul’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonlarında 60 bin hap ve çok sayıda silaha el konulurken, 4 kişi ele geçirildi.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki hafta Cuma günü ilçedeki bir adreste ‘uyuşturucu madde imal ve ticareti’ ihbarı üzerine harekete geçti.

Eş zamanlı yapılan operasyonda emniyet ekipleri, 50. Yıl Mahallesi 2190 Sokak üzerindeki bir işletmede Sinan A. ile Ahmet A. adlı şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığını ortaya koydu.

Belirlenen adrese yapılan baskında, 1 ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjör, 1 uzun namlulu silah, bu tüfeğe ait 10 adet fişek, 60 bin adet uyuşturucu hap ve hassas terazi yakalandı. Baskın sırasından adreste bulunan Ahmet A. Sinan A. kardeşler ile beraberindeki İsa D. ve Ramazan Y. isimli şüpheliler de emniyete götürüldü. 

Emniyette ifade verdikten sonra 21 Mart’ta adli makamlara gönderilen şüphelilerden İsa D. ile Ramazan Y. serbest bırakıldı. Sinan A. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, kardeşi Ahmet A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal