İstanbul'da 19 Mayıs toplu taşıma ve metro ücretsiz mi? Toplu taşıma Metro AKBİL, bedava mı?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda toplu taşıma ve metroların ücretsiz olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki İstanbul'da 19 Mayıs günü tolu taşıma ve metro ücretsiz olacak mı? Toplu taşıma Metro AKBİL, bedava mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

18.05.2022-23:55 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-23:55) İstanbul'da 19 Mayıs toplu taşıma ve metro ücretsiz mi? Toplu taşıma Metro AKBİL, bedava mı?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda toplu taşıma ve metroların ücretsiz olup olmayacağını merak konusu oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan tren hatlarının ücretsiz olacağını açıklamasından sonra toplu taşıma Metro ve akbilin bedava olup olmadığı merak edildi.

İstanbul'da 19 Mayıs toplu taşıma ve metro ücretsiz olacak mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın resmi hesabından yapılan açıklamaya göre Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenleri 19 Mayıs saat 00:00'dan 23:59'a kadar ücretsiz hizmet sunacaktır. İETT geçtiğimiz yıllarda 19 Mayıs'ta tüm seferleri ücretsiz yapmıştı ama bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat esmi tatil olduğu için tüm otobüs, metrobüs, metro seferlerinin ücretsiz olacağı tahmin ediliyor. 

İstanbul'da 19 Mayıs toplu taşıma ve metro ücretsiz mi

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal