İstanbul’da 15 Temmuz paniği! İki otobüs çarpıştı: 1 yaralı var

İstanbul'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda meydana gelen trafik kazasında iki yolcu otobüsünün çarpışması sonucunda 1 kişi yaralandı. Olay, büyük bir panikle karşılandı. Kazaya karışan otobüslerde bulunan yolcular korku dolu anlar yaşadı. Yaralı kişi olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak hastaneye sevk edildi.

30.01.2024-15:48 - (Son Güncelleme: 30.01.2024-15:48) İstanbul’da 15 Temmuz paniği! İki otobüs çarpıştı: 1 yaralı var

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda meydana gelen kaza, saat 11.15 sıralarında gerçekleşti. 17 AEJ 934 plakalı otobüs şoförü, perondan çıkmak için geri manevra yaparken, Muş'a gitmek üzere otogar içinde seyir halinde olan başka bir otobüse çarptı. Kazada, Muş seferini yapmak üzere hareket halinde olan otobüsün muavini yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine Sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralı muavin, sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak daha fazla tedavi için hastaneye sevk edildi. Kazaya dair detaylı inceleme devam etmektedir.

İfadeleri alındı

Kazada yaralanan muavin, ambulansla hastaneye sevk edilirken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma kapsamında iki otobüs şoförünün ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Muş'a gitmek üzere hareket eden otobüs yolcuları ise olay yerine gelen başka bir otobüse yönlendirilerek yolculuklarına devam etti. Her iki otobüste de maddi hasar meydana geldi. Kazaya karışan otobüslerde bulunan yolculardan biri, "Çıkış yapan otobüsün muavini yoktu, aniden çıkış yaptı, bizim araca vurdu. Muavin yaralandı, ufak tefek sıyrıkları vardı. Başka araç gelecek. Aktarma yapıp yolumuza devam edeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olaya tanık olan bir başka yolcu, Mehmet Yılmaz, "Otobüsün çıkış saatiydi herhalde, diğer araba da geri geri çıktı, muavini yoktu. Geri geri gelirken bizim otobüse sağ köşeden vurdu. Muavinde bir yaralanma var. Yolcularda sarsıntı oldu. İkinci araç geldi eşyalar yüklenecek, gideceğiz" şeklinde ifade verdi. 

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal