İstanbul'a giriş ve çıkışlar yasaklandı mı? İstanbul'a giriş çıkış neden yasak?

İstanbul beklenen kar yağışının etkisi altına girmesinin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın yaptı önlem açıklamalarının ardından bir çok sürücü İstanbul'a giriş çıkışların yasak olup olmadığı sorusunu sordu.

10.03.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-15:17) İstanbul'a giriş ve çıkışlar yasaklandı mı? İstanbul'a giriş çıkış neden yasak?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, beklenen yağışa karşı tır ve kamyonların İstanbul'a girişinin saat 04.00'dan itibaren yasaklandığı açıklamalarında bulundu. Yerlikaya yolculuğuna devam eden tır ve kamyonların en yakın park alanlarında durmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Beklenen yoğun kar yağışı haberleri sonrasında sosyal medya hesabından kar tedbirlerini paylaşan Ali Yerlikaya Trakya ve Anadolu istikametinden İstanbul'a seyir halinde olan kamyonların saat 04.00'dan itibaren İstanbul'a giriş çıkışın yasaklandığını duyurdu.

istanbul giriş çıkış

"En yakın park yerlerine girmelerini istiyoruz."

Yolculuğu devam eden eden kamyon sürücülerine seslenen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Hareket halindeki tır ve kamyonların bulundukları yere en yakın park alanı ya da Otoyol Hizmet Tesisleri'nde (OHT) beklemeleri gerekmektedir. Sürücülerimizin bu kurallara riayet etmeleri önemle duyurulur" açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal