İstanbul’a getirilip ameliyata alınmıştı: Bakan Koca, Binali Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Azerbaycan’da kaza geçiren ve hastaneye kaldırılan Binali Yıldırım, İstanbul’a getirilip ameliyata alınmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında son durumu paylaştı. İşte detaylar…

26.10.2022-14:14 - (Son Güncelleme: 26.10.2022-14:23)

Sağlık Bakanı Koca, Azerbaycan'da kaza geçiren Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin, açıklamada bulundu. Koca yaptığı açıklamada, "Binali Yıldırım'ın sağlık durumu iyi. Kırık sebebiyle bugün yapılan operasyon başarıyla tamamlandı." dedi.

Bakan Koca’dan Binali Yıldırım açıklaması

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a gitmiş ve Yıldırım’ın içinde bulunduğu araç dönüş yolunda kaza yapmıştı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Yıldırım ve araçta bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci, tedavi altına alındı.

Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?

Sağlık durumu iyi

Hastanede tedavi süreci devam eden Binali Yıldırım'ın sağlık durumu ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir açıklama yaptı. Yıldırım’ın Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde tedavisi devam ettiğini belirten Koca, “Kırık sebebiyle bugün yapılan operasyonun başarıyla tamamlandığını da belirten Koca paylaşımında, "Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavisi Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde devam eden Sn. Binali Yıldırım'ın sağlık durumu iyi. Kırık sebebiyle bugün yapılan operasyon başarıyla tamamlandı. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal