İstanbul'a 2 Raylı Sistem Hattı Daha Ekleniyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul'a (Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere) iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz" açıklamasında bulundu.

01.03.2021-11:22 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-11:22) İstanbul'a 2 Raylı Sistem Hattı Daha Ekleniyor

Bakan Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu 2TBM'nin kazı çalışmalarına başlaması törenine katılım sağladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, törendeki açıklamasında, "İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattını 2021, İstanbul Havalimanı-Halkalı hattını ise 2022 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Bakan Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattını bu yıl, İstanbul Havalimanı-Halkalı hattını da gelecek yılın bitiminde tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

adilkaraismailoğlu0103102121

Ulaştırma Bakanlığı, Türkiye'de ulaşımı daha kolay bir hale getirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İstanbullunun trafikle mücadelesi devam ederken bakanlıkta, bir yandan bu sorunu çözebilmek için Kanal İstanbul, Başakşehir-Kayaşehir metro hattı gibi pek çok yer altı ulaşımı projesi ile kentteki ulaşımı ferahlatma çalışmalarına imza atıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal