İstanbul sokaklarında filmleri aratmayacak kovalamaca: Dur ihtarına uymadı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait özel halk midibüsü dün gece İstanbul’u birbirine kattı. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir sürücüyü takip Pendik’te başladı. Polis, sürücüyü durdurmak için ateş açtı ancak sürücü önündeki araca çarparak olay yerinden kaçtı. Kilometrelerce süre takip sonunda sürücü Bahçelievler’de yakalandı.

16.03.2023-11:23 - (Son Güncelleme: 16.03.2023-11:31) İstanbul sokaklarında filmleri aratmayacak kovalamaca: Dur ihtarına uymadı!

Polis D-100 Karayolu'nda gece aldığı ihbar üzerine Erhan Yöndemir adlı sürücünün kullandığı özel halk midibüsünü durdurmak istedi.

Pendik, D-100 Karayolu’nda iddiaya göre, Erhan Yöndemir’in kullandığı Kocaeli Büyükşehir lBelediyesi’nin bünyesinde görevli özel halk otobüsü midibüsü, Pendik D-100 Karayolu’nda giderken henüz bilinmeyen bir nedenle aynı yönle giden araçlara çarparak yoluna devam etti. Araçları hasar alan sürücüler durumu ihbar ederek kaçan sürücünün peşine düştü. Bir süre sonra takibe polis katıldı.

Dur ihtarına uymadı

Midibüsün önünü kesen polis silah doğrulttu

Gelen ihbar üzerine trafik polisleri Yöndemir’in kullandığı midibüsü durdurmak için takibe aldı. Trafik polislerinin ‘dur’ ihtarlarına uymayan şoför Erhan Yöndemir, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne kadar yoluna devam etti. Bu sırada köprüden de geçen özel halk midibüsünün D-100 Karayolu Okmeydanı mevkiinde önü kesildi. Polis ekipleri burada da şoföre dur ihtarında bulunsa da Aydemir yoluna devam etti. Polis ekipleri midibüs şoförünün durması için havaya uyarı ateşi açtı. 

Bahçelievler'de polis otosuna çarparak durdu

Polis ekiplerinden kaçan midibüs şoförü Yöndemir, D-100 Karayolu'ndan ayrılarak Behçelievler, Fetih Caddesine doğru girdiği anda ekip aracı tarafından önü kesildi. Midibüs polis otosuna çarparak durdu. Polis ekipleri midibüste bulunan sürücü Erhan Yöndemir'i araçtan indirerek gözaltına aldı. Gözaltına alınan Yöndemir ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri özel halk midibüsünde bir süre inceleme yaptı. Polisten kaçan Yöndemir'in kullandığı midibüsün lastiğinin parçalandığı görüldü. Polisten kaçan midibüs şoförünün çok sayıda araca çarparak hasar verdiği öğrenildi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından özel halk midibüsü çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal