İstanbul Şişli’de bina çöktü: Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi! Mahsur kalanlar var

İstanbul’un Şişli ilçesinde bir bina çöktü. Olayı görenler hemen durumu yetkililere ihbar etti. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri binanın içinde mahsur kalanlar olduğunu kaydetti. İşte detaylar...

28.08.2022-09:08 - (Son Güncelleme: 28.08.2022-10:35) İstanbul Şişli’de bina çöktü: Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi! Mahsur kalanlar var

Şişli ilçesine bağlı Çukur Mahallesi’nin Kadın Çıkmaz Sokağı’ndaki 4 katlı metruk bir binanın duvarı bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü. Binanın komşuları olayı itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine ihbar ederken, olay yerine gelen ekipler çöken metruk binada mahsur kalan vatandaşların olduğunu kaydetti. Binanın neden çöktüğü ekipler tarafından araştırılıyor.

İstanbul Şişli’de bina çöktü

Kadın Çıkmaz Sokağı’ndaki 4 katlı metruk binanın daha önce de çöktüğü ifade edilirken, yaşanan yeni çökme sonrasında duvar altında kalan bir minibüsün ciddi hasar aldığı kaydedildi.

İstanbul Şişli bina

İhlas Haber Ajansı bina içinde mahsur kalanların olduğunu bildirdi. Fakat mahsur kalanların sayısı henüz bilinmiyor. 

Binanın iki duvarının sokağa çöktüğü esnada sokakta kimsenin olmaması facianın önüne geçti. Çöken binanın aynı zamanda yan binalarda da bazı hasarlara yol açtığı ifade ediliyor. 

AFAD ve diğer ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal