İstanbul Sancaktepe'de Kaybolan Kişinin Son Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Dün Sancaktepe'de Aydos Ormanın'daki göllete kaybolan kişinin son görüntüleri ortaya çıktı. Kaybolan Hüseyin Eriş'in görüntülerde gölette kulaç attığı görülüyor.

26.09.2021-15:03 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-15:21) İstanbul Sancaktepe'de Kaybolan Kişinin Son Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Dün saat 17.00'da İstanbul Sancaktepe'de bulunan Aydos Ormanın'daki göllete kaybolan 39 yaşındaki Hüseyin Eriş'in son görüntüleri ortaya çıktı. Yanından bulunan arkadaşları tarafından görüntülenen Hüseyin Eriş'in gölette kulaç attığı görülüyor. 

ENDİŞELİ KONUŞMALAR GÖRÜNTÜLERDE YER ALDI 

Dün Sancaktepe'deki Aydos Ormanı'nda gölette kaybolan Hüseyin Eriş'in arkadaşı tarafından çekilen son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Hüseyin Eriş'in gölette kulaç atarak ilerlediği görülürken, görüntüleri çekenlerin ise endişeleri konuşmalarına yansıdı. Çekim yapan bir kişi, ''Yüz'' diye seslenirken, yanında bulunan bir kişinin ise ''Bir şey olacak'' şeklinde konuştuğu duyuldu. 

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Polis ve itfaiyeye ait dalgıçların Hüseyin Eriş'i arama çalışmaları devam ederken, gölette çevresinde ise ailesinin bekleyişi sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal