İstanbul metro çıkışında genç kadın korku dolu anlar yaşadı! İğrenç tacizin detayları

Sapıkların yaptığı tacizlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu sefer İstanbul metro çıkışında bir taciz olayı yaşandı. İstanbul Şişli metro çıkışında yaşanan taciz olayı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

29.05.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-16:42) İstanbul metro çıkışında genç kadın korku dolu anlar yaşadı! İğrenç tacizin detayları

Sapıklar gece, gündüz demeden iğrenç tacizlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de iğrenç taciz olayı haberi İstanbul'dan geldi. Metro çıkışında korku dolu anlar yaşayan genç kadın taciz edildi. Taciz eden sapık kaçarken kameralara yakalandı. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbul metro çıkışı taciz olayı

İstanbul Şişli'de bulunan Osmanbey metro çıkışında bir taciz olayı yaşandı.

İstanbul Metro Çıkışı Taciz

 Metro çıkışında bir kadın bir sapık tarafından elle taciz edildi. Taciz edilen kadın çığlık atmaya başlayınca taciz eden sapık panikle kaçmaya başladı. Genç kadın yaşadığı olayın şokunu atlatınca cep telefonuyla video aldı. 

İstanbul Metro Çıkışı Taciz Eden Sapık Yakalandı

Çevrede bulunan vatandaşlar kadının çığlığı üzerine sapığı yakalayarak darp etti. Yakalanan sapık A.A. polise verdiği ifadede genç kadına yanlışlıkla dokunduğunu, daha sonra da çığlık atınca panikleyip kaçtığını iddia etti. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal