İstanbul Maltepe'de 2 Grup Arasında Kalaşnikoflu Çatışma! Yaralılar Var!

Gece sularında İstanbul'un Maltepe ilçesinde 2 grup arasında kalaşnikof marka uzun namlulu silahların konuştuğu çatışma çıktı. Çatışmada biri ağır, iki kişi yaralandı.

07.06.2021-09:01 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-09:18) İstanbul Maltepe'de 2 Grup Arasında Kalaşnikoflu Çatışma! Yaralılar Var!

İstanbul Maltepe'de meydana gelen olay saat 23:00 sularında Esenkent Mahallesi Nadire Caddesi'nde gerçekleşti. 

Öğrenilen bilgiye göre gündüz saatlerinde kavga eden iki grup gece Nadire Caddesi'nde bir araya geldi. Olay mahalline iki araçla giden grup ile yaya grup arasında kalaşnikof marka uzun namlulu silahların konuştuğu bir çatışma çıktı.

Esenkent Mahallesi Nadire Caddesi'ne 34 CUF 707 plakalı araçla giden Mesut Yılmaz bacağından yaralanırken sürücü koltuğunda oturan Mevlüt Sağdıç kafasından yaralandı. Hadisedeki öteki araç ile grup kaçarak oradan uzaklaştı. Silah seslerini fark eden şahısların ihbar etmesi ile olay yerine emniyet ile 112 ekipleri gönderildi. Çatışma esnasında yaralanan Yılmaz ve Sağdıç Ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Sağdıç'ın hayati riskinin sürdüğü belirtildi.

BİR ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Çatışmanın akabinde caddeyi araç ve yaya kullanıma kapatan emniyet güçleri etrafta geniş güvenlik tedbiri aldı. Emniyet güçleri yaptığı araştırma sonucunda çatışmanın meydana geldiği yerde kalaşnikof ile silahlara ait mermi çekirdekleri buldu. 

Çatışma sonucunda kurşun delikleri açılan araç üzerinde inceleme yapılmak üzere karakola götürülürken park halindeki diğer bir aracın camına ve kaportasına da mermi denk geldi. 

Çatışma yerinde emniyet güçleri uzun müddet çalılıkların arasında silah aradı. Çatışma ile alakalı bir şahıs gözaltına alınırken soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal