İstanbul Kart kullanıyorsanız kartlarınızı kontrol edin! Ramazan ayında 150 TL oruç desteği yatırılıyor

İstanbul Kart kullanıcılarını sevindirecek haber verildi. Bedava toplu taşıma kampanyasının yanı sıra İstanbul kartlara 150 TL oruç desteği yatırılacak.

19.03.2024-15:53 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-16:08) İstanbul Kart kullanıyorsanız kartlarınızı kontrol edin! Ramazan ayında 150 TL oruç desteği yatırılıyor

İstanbul kart kullanıcılarının yüzlerini güldüren yepyeni bir kampanyaya imza atıldı. Kampanya doğrultusunda İstanbul kart sahipleri seçili marketlerde kullanabilecekleri 150 TL oruç desteği yatırılacak. Bim, CarrefourSA,101, Şok, Migros, Hakmar gibi pek çok seferde geçerli olacak İstanbul Kart Ramazan ayı indirim kampanyasından sizler de yararlanabilirsiniz. İşte sadece İstanbul kartlara özel olarak başlatılmış olan Ramazan kampanyasının detayları…

İstanbul kartı olanlar Ramazan alışverişinde kampanyayı kapacaklar

İstanbul karta sahip vatandaşların yüzünü güldürecek haber duyuruldu. Yapılan açıklamayla birlikte İstanbul kart sahipleri Bim, 101, CarrefourSA, Şok, Hakmar, Migros gibi birçok markette tek seferlik 750 TL ve üzerinde Ramazan alışverişi yapmaları durumunda ilk harcamalarında 75 TL, ikinci harcamalarında da yine 75 TL kazanma şansını yakalayacaklar. Böylelikle toplamda 150 TL nakit iade ödemesi sağlanacak. İstanbul kart sahiplerine özel olarak başlatılmış olan bu kampanya 9 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. Yapılacak olan her alışverişte ilk 2 alışveriş kampanyaya dahil sayılacak.

İstanbul Kart kullanıyorsanız kartlarınızı kontrol edin! Ramazan ayında 150 TL oruç desteği yatırılıyor

İstanbul kart Ramazan kampanyasından kimler faydalanabilir

İstanbul kart Ramazan kampanyasından yalnızca sosyal kart sahibi olan vatandaşlar faydalanamayacak. Buna ek olarak yapılan alışveriş işlemlerinin iptal edilmesi halinde yatırılacak olan ödül ödemeleri de geri alınacak. İstanbul karta otomatik olarak yüklenecek olan hediye her alışverişte 75 TL nakit ödül kampanyası, mobil uygulama üzerinden ya da belirlenen noktalarda hızlıca kullanılabilecek. Direkt karta yatırılacak olan bu ödemeler yalnızca kart üzerinden kullanılacak olup karşılığında herhangi bir nakit talebi söz konusu olmayacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal