İstanbul Kağıthane’de korkutan yangın! İşyerinin çatısı alevlere teslim oldu

Kağıthane'de bugün yangın meydana geldi. İstanbul Kağıthane’de tek katlı bir işyerinin çatısı henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.

01.03.2022-14:26 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-15:04)

İstanbul Kağıthane'de bugün korkutan yangın meydana geldi. İstanbul Kağıthane’de tek katlı bir işyerinin çatısı henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü alev alev yandı. 

Yangın, saat 10.45 sıralarında Kağıthane Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki tek katlı bir işyerinin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kağıthane'de tek katlı bir işyerinin çatısı henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Çatıdan yükselen dumanlar nedeniyle vatandaşların panik yaşadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Yangının çıkış nedeni araştırılıyor

Yangının kısa bir zamanda büyümesini gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekipleri, yanan çatıya hem yerden hem de merdiven yardımıyla havadan müdahale etmeye başladı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Ölü ve yaralananın olmadığı yangında işyerinde maddi hasar meydana geldi. Diğer taraftan polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri ise tedbir amaçlı bekledi. Polis yangını neden çıktığıyla ilgili çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal