İstanbul için incelemelere devam: Murat Kurum Mısır Çarşısı ve Çiçek Pazarı’nda vatandaşla buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşın dertlerini dinledi ve riskli binalarda gerekli dönüşümlerin sağlanacağını ifade etti. İşte detaylar…

12.01.2024-16:47 - (Son Güncelleme: 12.01.2024-17:52)

Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’nin İBB adayı olarak yarışacak olan Murat Kurum, Mısır Çarşısı ve Çiçek Pazarı esnafına ziyarette bulunarak vatandaşlardan gelen dertleri dinledi. 

İstanbul’un birincil sorunu olarak görülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuşan Murat Kurum, Olması gereken her yerde riskli binaların dönüşümünü sağlayacağız'’ ifadeleriyle vatandaşa güven verdi.

Murat Kurum Fatih

Murat Kurum sokak sokak gezmeye devam ediyor

AA’nın haberine göre; AK Parti İBB adayı Kurum, İstanbul’daki ilçe ziyaretlerine Fatih’ten devam etti. Fatih’teki Mısır Çarşısı ve Çiçek Pazarı’ndaki esnaf ve vatandaş ile sohbet eden Kurum, kentsel dönüşüm konusunda gerekli adımların süratle atılacağını vurguladı.

Murat Kurum

Kurum’a ziyareti boyunca AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan da eşlik etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal