İstanbul Havalimanı'ndaki Restoranlarda QR Kodlu Önlem

Seyahat yasaklarının bitirilmesinin peşinden yeni dönemde müşterilerine hizmet sağlamaya başlayan İstanbul Havalimanı'ndaki restoranlarda giden yolcular siparişlerini QR koduyla verecek ve aynı zamanda ödemelerini bu kod üzerinden gerçekleştirebilecekler.

10.06.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 10.06.2020-14:58) İstanbul Havalimanı'ndaki Restoranlarda QR Kodlu Önlem
Seyahat yasaklarının bitirilmesinin peşinden yeni dönemde müşterilerine hizmet sağlamaya başlayan İstanbul Havalimanı'ndaki restoranlarda giden yolcular siparişlerini QR koduyla verecek ve aynı zamanda ödemelerini bu kod üzerinden gerçekleştirebilecekler.Yurt içi seferlerin başladığı İstanbul Havalimanı'nda restoranlarda da yeni düzenlemelere gidildi. Dezenfekte işlemlerinin bitirildiği restoranlarda masa düzeni de sosyal mesafeye uygun şekilde dizayn edildi.

Dört kişilik masalarda sosyal mesafeyi korumak için boş kalması gereken sandalyelere etiketler yapıştırıldı. Yeni tedbirler kapsamında bıçak kaşık, çatal, tepsi ve tabaklar ortak kullanım yerlerinden kaldırıldı. Böylece tek kullanımlık malzemelerle yolculara hizmet sağlanacak.

Yeni düzenlemeler boyutunda müşteriler siparişleri cep telefonlarında olan özel uygulama üzerinden QR koduyla verecekler. O kodla yeni dönemde müşterilerine hizmet sağlamak için bütün donanımlarını tamamladıklarını belirten işletme müdürü Kazım Çil, "Halihazırda devam ettirdiğimiz yüksek hijyen standartlarımız coronavirüs nedeniyle arttırarak hem çalışanlarımızı hem misafirlerimizi sağlığını korumak üzere en üst seviyeye çıkardık. Tüm birimlerimizin girişlerine hijyen paspasları koyduk. Ayrıca sosyal mesafeyi koruyan bilgilendirme panoları belirli alanlara yerleştirdik.

Çalışanlar ile misafirlerimizi arasında mesafeyi korumak için bir dizi yenilikler yaptık. Bu kapsamda misafirlerimiz akıllı telefonlarından QR kodunu okuttuktan sonra menüye ulaşacaklar. Ulaştıkları menüden seçimlerini yaptıktan sonra ilgili siparişleri bizim mutfağımıza düşecek. Bizler belirlediğimiz hijyen standartlarında tek kullanımlık kaplarda siparişlerini hazırlayacağız. Kapalı bir şekilde masalarına servis edeceğiz" diye konuştu.

İşletme Müdür Kazım Çil, kodu kullanamayan müşteriler için ise tek kullanımlık menüyle hizmet sağlayacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"QR kodu kullanamayan misafirlerimize ise geri dönüşümlük kağıttan üretilen tek kullanımlık menüler ile servis yapacağız. Misafirlerimiz tek kullanımlık menüleri kullandıktan sonra geri dönüşüm kutusunda o kağıtlar imha edilecek."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal