İstanbul Havalimanı’na 3 Ödül Birden Verildi

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin (TÜHİD) organizasyonunu yaptığı ‘19. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ sahiplerini buldu. Havacılık sektöründe, dünyanın en iyileri arasında olan İstanbul Havalimanı çeşitli projeleri sayesinde 3 ödüle birden layık görüldü.

12.03.2021-13:03 - (Son Güncelleme: 12.03.2021-13:03) İstanbul Havalimanı’na 3 Ödül Birden Verildi

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin, 1999'dan bu yana başarılı halkla ilişkiler faaliyetlerini taçlandırmak ve teşvik etmek için yaptığı  ‘19. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ yapılan tören ile sahiplerine ulaştı. 

İstanbul Havalimanı, toplam 287 projenin kıyasıya yarıştığı 19. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde; Kategori Dışı Projeler, Influencer Kullanımı ve Gündem Yönetimi kategorilerinde ödül toplayarak oldukça büyük bir başarı elde etti. 

Türkiye’nin ve havacılık otoriterlerinin heyecanla beklediği İstanbul Havalimanı-29 Ekim 2018 Açılış Lansman İletişimiyle Kategori Dışı Projelerde, Orkun Işıtmak’ın ''48 saat gizlice havalimanında kalmak'' adlı projesi ile Influencer Kullanımı kategorisinde ve Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılan ve ''Büyük Göç'' olarak isimlendirilen taşınma operasyonu ile Gündem Yönetimi kategorisinde 3 ödüle birden layık bulundu.

İGA Havalimanı İşletmesi Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül konuyla alakalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Havalimanı’na 3 Ödül Birden Verildi646445

''SON DERECE GURURLUYUZ''

 “İstanbul Havalimanı, tasarım aşamasından inşaat sürecine kadar, tüm dünyanın merak ettiği, Türkiye’nin son dönemdeki en büyük altyapı projesi oldu. İletişim tarafında, İstanbul Havalimanı’nın temelinden açılışına kadar olan süreçte ortaya konan başarı hikayesini ve yaşanan tüm zorlukları şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaştık. Hem geleneksel hem de sosyal medyada; İstanbul Havalimanı’nın ülke ekonomisine sağlayacağı katkıdan dünya havacılık sektörünün gelişimine yönelik etkisine kadar bir çok konu başlığı iletişim çalışmalarımızın ana içeriği oldu. Yapılan işin ne kadar önemli ve büyük olduğunu anlatmanın da bir o kadar zor olduğunu gördük. Ama geldiğimiz noktada; sadece Türkiye’de değil global dünyada da herkesin parmakla gösterdiği böyle bir projenin iletişiminin ülkemizin tanıtımına da fayda sağladığının bilinciyle son derece gururluyuz. İletişim sektörünün en duayen isimlerinin jüri üyesi olduğu son derece saygın Altın Pusula Ödülleri’nde üç farklı kategoride takdire layık görülmek çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtı. Bu güzel projenin hak ettiği iletişim çalışmalarını yenilikçi proje ve etkinliklerimizle sürdürmeye devam edeceğiz. Ödülü almamızda emeği geçen tüm İGA Kurumsal İletişim Departmanı’ndaki ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal