İstanbul Esenler erkek öğrenci yurdunda şiddet uygulayan görevli kim? Yaptığımdan dolayı pişmanım dedi ama kurtulamadı

Esenler erkek öğrenci yurdundaki görevli kim? Neden öğrenciye şiddet uyguladı? Gündeme bomba gibi düşen özellikle ebeveynleri sinirlendiren üzen bu olay halkı ayağa kaldırdı. Şiddet uygulayan görevli ceza evine gönderildi.

26.03.2022-02:09 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-02:09) İstanbul Esenler erkek öğrenci yurdunda şiddet uygulayan görevli kim? Yaptığımdan dolayı pişmanım dedi ama kurtulamadı

İstanbul Esenler' de özel erkek yurdunda görev yapmakta olan şahıs masanın etrafında sınava hazırlanmak için toplanmış ders çalışmakta olan öğrencilere şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Sosyal medyaya çığ gibi düşen görüntüler görevli A.E. hakkında emniyet güçlerini harekete geçirdi. Hakkında soruşturma başlatılan görevli Bakırköy Adliyesi' ne gönderildi. Çocuklara şiddet uygulayan A.E. nin savunması onu haklı çıkarmadı. 

Özel erkek yurdunda görev yapan A.E. savunmasında neler söyledi? 

Nöbetçi savcıya vermiş olduğu ifadesinde asıl mesleğinin maden mühendisliği olduğunu ve denekte evrak işleri ile uğraştığını söyledi. Sayısalının iyi olduğunu ve bu sebeple ders çalışan çocuklara zaman zaman yardımcı oldugunu belirten şahıs o günde ders çalışmak için toplanan çocukların yanına geldiğini çocukların gürültü şekilde konuştuklarını bu sebeple de ikaz ettiğini anlattı. Yurtta kalan ders çalışmakta olan öğrencilerden bir tanesinin kendisi ile alay eder şekilde konuştuğunu ve diğer arkadaşlarınıda buna teşvik ettiğini kendisinin bir anlık öfkeyle çocukları susturmak için kafalarına vurduğunu itiraf etti. Yaptığı durumdan pişman ve üzgün olduğunu daha öncelerinde böyle bir şiddet de asla kalkışmadığın belirten şahıs denekten istifa ettiğini ve şuan çalışmadığınıda ifadesinde belirtti. 

Şüpheli A.E. sevk edilmiş olduğu Sulh Ceza Hakimliği tarafından ''basit yaralama '' suçundan tutuklandı ve ceza evine gönderildi. 

Esenlerde şiddet uygulayan görevli

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal