İstanbul depremi için bir araya geldiler: Murat Kurum ve Naci Görür’den kritik görüşme

İstanbul depremi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

30.08.2023-17:08 - (Son Güncelleme: 30.08.2023-17:16) İstanbul depremi için bir araya geldiler: Murat Kurum ve Naci Görür’den kritik görüşme

Son zamanların en önemli konuları arasında yer alan İstanbul depremi hakkında konuşmak üzere AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum ve Prof. Dr. Naci Görür bir araya geldi. 

'Depreme karşı mücadelemizi bilim ışığında vermeliyiz' 

Prof. Dr. Naci Görür ile yaptığı görüşmeyi Sosyal Medya hesabından paylaşan Murat Kurum, "Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm süreci, terörle mücadele kadar önemli! Mücadelemizi bilimin ışığında hep birlikte vermeliyiz. Bu alanda değerli çalışmaları bulunan, daha önce Ulusal Risk Kalkanı Modeli'nde de birlikte çalıştığımız Prof. Dr. Naci Görür Hocamız ile buluştuk. Başta İstanbul depremi olmak üzere ülkemizin afetlere karşı mücadelesine ilişkin kıymetli görüşlerini dinledik" dedi. 

Murak Kurum Naci Görür buluşması


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal