İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

İBB, KPSS koşulsuz; ilköğretim, lise ve lisans mezunu personel alımı yapacağını açıkladı.

03.02.2020-13:52 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-13:40) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Binlerce iş arayan vatandaş,İBB ilanlarını sıkı takipte. Birçok vatandaş “İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde açık pozisyon var mı ?” , “İBB KPSS koşulu olmadan personel alımı yapacak mı ? ne zaman yapacak ?” sorularının yanıtlarını merak ediyor. İBB'nin personel almıyla ilgili detaylar...

İBB İŞE ALIM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Ocak'ta paylaşılan ilanlarda birçok ünitede işe alım yapacağı öğrenildi.İstanbul Büyükşehir Belediyesi; kazı gömü çalışanı,laboratuar bakım çalışanı,numune toplama ve analiz memuru, yuva koordinatörü ile tesis bakım çalışanı kadrolarında alım yapılacak.

İBB'DE KPSS KOŞULSUZ ALIM YAPILACAK POZİSYANLAR İÇİN İSTENEN ÖZELLİKLER

Tesis bakım personeli alımında aranan kriterler : en az ilköğretim seviyesinde eğitim  tamamlamış olmak, vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamak, saha çalışmalarında becerikli olmak, Kağıthane, Eyüp, Sarıyer ya da etrafındaki ilçelerde ikamet etmek veya Kartal,Pendik, Maltepeye yakın ilçelerde ikamet etmekte olan adaylar istenmektedir.

Numune toplama ve analiz memuru kadrosundaki alımlarda ise mesleki ve teknik liselerinden mezun, Sağlık, Gıda ya da Kimya bölümlerini bitirmiş ve adayların vardiyalı olarak çalışma sistemine uyumlu olması gerekmektedir. Erkek adayların ise askerlik ile ilişiği olmaması, saha çalışmalarında becerikli olması ve Eyüp, Sarıyer, Kağıthane ilçelerinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

Kazı gömü personeli alımlarında ise en az ilköğretimi bitirmiş adaylar müracat edebilirler. Küçükçekmece, Beyoğlu, çevre ilçelerinde ikamet eden, cenaze defni, inşaat işleri ve kazı işlerinde tecrübeli olmak gerekmektedir.

Yuva Koordinatörü alımlarında da adayların, sosyal hizmetler, psikolojik danışman, psikoloji bölümlerinden lisans eğitimini tamamlamış, office programlarına hakim , erkek adayların ise askerlikle ilişiği olmaması ve Pendik, Kartal ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Laboratuvar bakım çalışanı alımlarında ise en az ilköğretim eğitimini tamamlamış olmak, Sarıyer, Eyüp, Kağıthane ve yakın ilçelerde ikamet etmek gerekmektedir.

İBB personel alımı müracatı nasıl yapılır?

 https://kariyer.ibb.istanbul/ sitesine üye olarak müracatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Son Dakika  Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal