İstanbul Boğazı’nda yoğun sis etkisini gösterdi! Gemi trafiği askıya alındı

İstanbul Boğazı’nda yoğun sis etkisini göstermeye başladı. Yoğun sis nedeniyle uzun boğaz turlarının yapılamadığı ve gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı.

28.02.2023-14:06 - (Son Güncelleme: 28.02.2023-17:34) İstanbul Boğazı’nda yoğun sis etkisini gösterdi! Gemi trafiği askıya alındı

İstanbul Boğazı’nda sabahın saatlerinden itibaren yoğun sis etkisini göstermeye başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün bir kısmı sis bulutları arasında gözle gözükmez hele gelirken yoğun sis deniz ulaşımını olum etkiledi.

Çift önlü askıya alındı

Boğaz ile diğer bölgelerde görüş mesafesi azalırken bazı vapur seferleri iptal edildi. İstanbul Boğazı’nda, sis kaynaklı azalan görüş sebebiyle gemi trafiği saat 10.27’den çift yönlü askıya alındı

Bazı vapur seferleri iptal edildi

Şehir Hatları A.Ş’nin internet sitesinde ‘’Hava Muhalefeti sebebiyle uzun boğaz turu seferlerimiz yapılamamaktır’’ açıklamasına yer verildi.

Yoğun sis, Beykoz, Kadıköy, Üsküdar ile Ortaköy’den Sarıyer’e kadar olan bölümde Boğaz çevresini etkisi altına aldı. Yoğun sis, Beylikdüzü’nün yüksek kesimleri ile Büyükçekmece’de de etkili oldu.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal