İstanbul Beykoz'da Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

İstanbul Beykoz'da bulunan Yeni Riva Yolu mevkinde lastiği patlayan bir otomobil takla atarak karşı şeride geçti ve araca çarparak durabildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi yaralandı.

16.09.2021-13:11 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-13:17) İstanbul Beykoz'da Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

İstanbul Beykoz'da feci bir trafik kazası yaşandı. Meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını yitirdi ve 3 kişi yaralandı. Lastiği patlayan otomobil, önce refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı sonrasında ise  savrularak karşı şeritte seyir halindeki otomobilin üzerine düştü. 

BEYKOZ'DA FECİ KAZA

Kaza, İstanbul Beykoz'da bulunan Yeni Riva Yolu mevkinde saat 00.15 sıralarında meydana geldi.  Yeni Riva Yolu Aydemir Canefe Viyadüğü'nde Beykoz istikametine seyir halindeki Murat Kılıç'ın yönetimindeki 34 JJ 6902 plakalı otomobilin lastiği patladı.

Otomobil lastiğinin patlamasının sonrasında sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Refüje çarpan otomobil takla atarak, karşı şeritte seyir halindeki Hasan Yıldırım'ın kullandığı 34 MSD 58 plakalı otomobilin üzerine düştü. 

OTOMOBİLDEKİ İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İtfaiye ekipleri tarafından araçta sıkışarak ağır yaralanan 6 kişi, bulundukları yerden çıkarıldı. Yaralılardan Hasan Yıldırım ile Sabiha Yıldırım olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan ismi öğrenilemeyen bir kadın da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BEYKOZ KAVCIK İSTİMAKETİ TRAFİĞE KAPATILDI 

Hasan ve Sabiha Yıldırım'ın cesetleri de Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yolun Kavcık istikameti, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal