İstanbul Bahçelievler'de Akılalmaz Kaza! Park Halinde Olan Araçlara Çarpıp Dik Bir Şekilde Havada Asılı Kaldı

Bahçelievler'de sürücüsünün alkollü olduğu otomobil sokak arasında seyir halindeyken iki araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile başka bir aracın üzerine dik bir şekilde asılı kaldı. Araç sürücüsü iddia edilen iki şahıs gözaltına alındı.

31.01.2022-09:49 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-09:57)

Bu korkunç kaza, saat 03.30 civarında Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Akasya Sokak'ta meydana geldi. Gelen son dakika bilgisine göre seyir halinde olan araç sürücüsü Emrah Y. yönetimindeki 34 SK 3916 plakalı otomobil park halindeki iki araca çarptı.

ÇOK SAYIDA İTFAİYE VE POLİS EKİPLERİ GÖNDERİLDİ

Çarpma sonucu havalanan araç, park halindeki 34 DS 2208 plakalı ticari aracın üzerine devrilerek, dik bir şekilde asılı kaldı. Çevredeki vatandaşlar hemen olaya yetişti ve yaptıkları ihbar üzerine olay yerine acilen itfaiye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Otomobilde bulunan sürücü ve yolcu çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkarıldı.


SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Polisin yaptığı kontrolde otomobili kullandığı düşünülen Emrah Y.'nin alkollü olduğu açıklandı. Sarhoş olan sürücü, uzun süre alkolmetreye üflemedi. Polislerin uzun süre ikna çalışması sonucunda Emrah Y.'nin 1.60 promil alkollü olduğu belirlendi. Emrah Y. ve yanındaki yolcu gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal