İstanbul Avcılar'da metrobüs kazası: 4 yolcu yaralandı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında, durakta yolcu alan bir metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Kazada 4 yolcu hafif yaralandı. Meydana gelen kazada, Avcılar'da sefer yapan metrobüslerden biri durakta yolcu alırken, arkadan gelen diğer bir metrobüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan yolcular hastaneye kaldırıldı.

08.03.2024-14:26 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-14:35) İstanbul Avcılar'da metrobüs kazası: 4 yolcu yaralandı!

İstanbul'un Avcılar ilçesi Denizköşkler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sosyal Tesisler metrobüs durağında duraklayan bir metrobüse, aynı yönde seyreden başka bir metrobüs arkadan çarptı. Kazada iki araç da hasar alırken, 4 yolcu hafif şekilde yaralandı.


Kazanın ardından birçok ekip sevk edildi.

Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra ambulanslarla Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza nedeniyle olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, trafikte kısa süreli aksamalar yaşandı. Polis, kazaya karışan araçları olay yerinden çekici yardımıyla kaldırdıktan sonra trafik normale döndü. Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı.



Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal