İstanbul Anadolu Yakasına Bin 200 Yataklı Şehir Hastanesi Yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emri ardından Anadolu Yakası'nın en değerli alanına 1200 yataklı şehir hastanesi inşa edilecek. Mesele ile alakalı açıklama yapan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, "Mülkiyet hususundaki sıkıntılar çözüldü. 1200 yataklı yeni araştırma hastanesi yapılacak" dedi.

16.02.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-10:12) İstanbul Anadolu Yakasına Bin 200 Yataklı Şehir Hastanesi Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri üstüne Anadolu Yakası'nın en değerli alanına 1200 yataklı şehir hastanesi inşa edilecek. Mesele ile alakalı açıklama yapan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, "Mülkiyet hususundaki sıkıntılar çözüldü. 1200 yataklı yeni araştırma hastanesi inşa edilecek" dedi.

"SAĞLIK BAKANLIĞINA ARSA TAHSİSİ YAPILIYOR"

Ataşehir İlçesinde yeterli sağlık hizmetini karşılayamayan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (FSM) ek olarak yataklı şehir hastanesi inşa edilecek.

İnşa edilecek şehir hastanesi ile alakalı açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem; "Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanemizin bahçesine ek olarak Hazine'den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi yapılıyor. Mülkiyet hususundaki sıkıntılar çözüldü. 1200 yataklı yeni araştırma hastanesi inşa edilecek. İnşa edilecek yeni hastane ile Ataşehir ilçemiz şehir kimliğine kavuşacak. Bu mesele ile alakalı çalışmalarımızı il sağlık müdürlüğümüzle beraber yapıyoruz. Projesi hazırlanmış, etütleri hazırlanmış, inşallah en kısa vakitte Sağlık Bakanlığı yatırım programına alacak. Ataşehir ilçemize inşa edilecek 1200 yataklı şehir hastanesini komşularımızın hizmetine açacağız" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal