İsrail yardım bekleyen Filistinlilerin canına kıydı!

İsrail askerleri, yine insani hiçbir kuralı kabul etmeden sivil Filistin halkının canlarına kıymaya devam ediyor. Son olarak, Gazze Şeridi'ndeki Kuveyt Meydanı'nda insani yardım için bekleyen Filistinlilere tanklarla ateş açtı. Saldırıda 20 Filistinli hayatını kaybederken, 180 Filistinli de yaralandı.

25.01.2024-17:24 - (Son Güncelleme: 25.01.2024-17:24)

İşgal İsrail, sivillere yönelik saldırılarına durmaksızın devam ediyor. Bölgede 111 gündür devam eden soykırım saldırılarda çoğu çocuk 25 bin 700 kişinin üzerinde can kayıpları verdi.

Yaşanan kriz çok ciddi!

Barınma, beslenme ve tedavi gibi temel insani haklarından mahrum bırakarak kıyımlarına devam eden İşgalci İsrail Devleti, bölgede yaşanan kriz çok ciddi ve endişe verici seviyelere ulaştığı bilgisi verildi.

İsrail sivil filistinlilerin canına kıyıyor

İsrail yardımlara izin vermiyor!

Gazze Şeridi'ne havadan, karadan, denizden saldırılarını durmaksızın yoğunlaştıran İsrail askerleri bugün de kuzeydeki Kuveyt Meydanı'nda insani yardım almak için bekleyen Filistinlilere tanklarla ateş açtı. Saldırıda en az 20 Filistinli vefat ederken, 180 kişi de yaralandığı öğrenildi. Sivil Savunma Sözcüsü Mahmud Basal, İsrail güçlerinin saldırının ardından yardıma gelmek isteyenler için meydan girişlerini engellediğini ve kurtarma ekiplerinin olay yerine ulaşamadığını belirtti.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal