İsrail Sokaklarına Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah'ın Posteri Asıldı

İsrail'in en işlek caddesinde Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın posteri asıldı. Plastik şişe kampanyası için asılan poster görenler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

14.02.2019-14:09 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-14:01) İsrail Sokaklarına Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah'ın Posteri Asıldı

ELA Recycling Corporation tarafından geride bıraktıımız sene, İsrail'de halkı teşvik etmek için plastik şişeleri toplama kampanyası açılmıştı. Plastik şişelerin toplatılması kampanyasına Hizbullah lideri Hasan Nasrallah kullanılarak ilginç bir yorum yapıldı.

İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki La Guardia kavşağındaki bir binanın duvarına Hizbullah liderinin resminin olduğu bir billboard yerleştirildi. Reklam panosunda Nasrallah'ın ağzıyla İbranice, solda üstte (fotoğrafa göre) "Ben şişeleri geri dönüştürmem" yazıldığı, sağ altta ise (fotoğrafa göre) "Nasrallah 12 senedir bir sığınakta. Peki senin mazeretin nedir?" diye soru sorularak mesaj verildiği fark ediliyor.

Kim tarafından asıldığı bilinmeyen ve Tel Aviv'in farklı yerlerinde görülen billboardlar, ülkede şaşkınlık yarattı.

İSRAİL, LÜBNAN SINIRINDAKİ TÜNELLERE OPERASYON BAŞLATMIŞTI

İsrail 4 Aralık 2018'de Lübnan hududundaki Hizbullah'a ait tünelleri yok etmek için "Kuzey Kalkanı" ismi altında askeri bir operasyon başlattığını açıklamıştı. Operasyonda Hizbullah'a ait 6 tünel tespit edilmiş ve imha edilmişti. 6. tünelin de bulunup yok edilmesinin sonrasında, 13 Ocak 2019'da İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee tarafından yapılan açıklamada, Hizbullah'a dönük başlatılan "Kuzey Kalkanı" operasyonun sona erdirildiği açıklamıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal