İsrail katliamı aklamak için yaptığı paylaşımla resmen aklımızla dalga geçti!

İsrail yaptığı insanlık dışı saldırılara her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Dünyanın gözü önünde yaptığı soykırımı bir de aklamaya çalışan İsrail aklımızla dalga geçen paylaşımlar yapıyor.

15.11.2023-17:14 - (Son Güncelleme: 15.11.2023-17:14) İsrail katliamı aklamak için yaptığı paylaşımla resmen aklımızla dalga geçti!

İsrail Ekim ayından bu yana Gazze'de soykırım uyguluyor. Açık açık savaş suçu işleyen İsrail dünyanın dört bir yanından tepki görüyor. Bu baskıları azaltmak adına gerçek dışı ve akıl almaz paylaşımlar yapan İsrail'e tepki yağıyor. İsrail bir taraftan Şifa hastanesini kuşatmışken bir taraftan da hastaneye yaptığı saldırıları aklama çabasına girdi. İsrail ordusu sözcüsü, yaptığı Arapça paylaşımında sağlık tesisine tıbbi ekipman, kuvöz ve bebek maması teslim ettiklerini duyurdu. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki Şifa Tıp Merkezi'nin bir kısmına yönelik askeri operasyona başladığını duyurmuştu. İsrail hastanede yaptığı katliamı aklamak için tıbbi malzeme yaptığını açıkladı. 

tıbbi

Tepki yağdı

İsrail ordu sözcüsü, X platformundaki Arapça paylaşımında yaptıkları insanlık dışı baskını aklamak için Gazze'nin en büyük sağlık tesisine tıbbi ekipman, kuvöz ve bebek maması teslim ettiklerini duyurdu. Yardım paketlerinin gözüktüğü iki adet fotoğraf paylaşan hesaba tepkiler yağdı. İsrail askerlerinin hastaneye girerken Hamas üyeleriyle çatıştığını öne süren sözcü Avichay Adraee, Arapça konuşan İsrail sağlık ekiplerinin hastanede olduğunu da ekledi.

tıbbi


Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal