İsrail Başsavcılığı, Başbakan Netanyahu'nun Dinlenmesini Erteledi

İsrail Başsavcısı Avichai Mendelblit, aralarında yolsuzluk, rüşvet ve görevi kötüye kullanma suçlamalarının bulunduğu hakkındaki 3 ayrı dosya sebebiyle Başbakan Binyamin Netanyahu'nun dinlenmesini Ekim ayına erteledi

22.05.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-16:14)

 

İsrail Başsavcılık ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Mendleblit'in hakkındaki 3 ayrı dosyaya ilişkin Netanyahu'yu 2-3 Ekim tarihlerinde dinleyeceği, gerek görülmesi durumunda ek süre talep edebileceği belirtildi.

Netanyahu'nun avukatları incelenmesi gereken çok fazla belge olduğundan dolayı dün Başsavcılığa başvurmuş ve müvekkillerinin en az 1 sene sonra dinlenmesi isteminde bulunmuştu.

NETANYAHU HAKKINDA 3 AYRI DOSYA BULUNUYOR  

Mendelblit, Mart ayı başında açıklamalarda bulunarak, yolsuzluk, rüşvet ve görevi kötüye kullanma türü suçlamaların yöneltildiği 3 ayrı dosya sebebiyle Netanyahu'ya dava açılabileceğini belirtmişti.

Ülkede 9 Nisan'da düzenlenen genel seçimleri "etkilememek" için Mendelblit, söz konusu dosyalar hakkında kesin kararını seçimden sonra Netanyahu'yu dinledikten sonra vereceğini açıklamıştı.Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal