Isparta’da Trafik Kazası Sonrası ‘FETÖ'cü' İftirası Ortalığı Birbirine Kattı

Isparta’da akılalmaz bir olay yaşandı. Alkollü sürücü kontrolden çıktığı aracını bir iş yerine çarparak durabildi. Sarhoş, İşyeri sahiplerini FETÖ'cülükle suçlayıp küfür etti, dayak yemekten polis kurtardı.

09.06.2021-10:12 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-10:12) Isparta’da Trafik Kazası Sonrası ‘FETÖ'cü' İftirası Ortalığı Birbirine Kattı

Isparta’da yaşanan olay çevredekileri şaşkınlığa uğrattı. Koronavirüs sürecinde alınan önlemler kapsamında uygulanan kısıtlama saatinde alkollü olan araç sürücüsünün kullandığı otomobil önce trafik lambasına çarpıp daha sonra da elektrikli araç ve bir işyerinin camına çarparak zor durabildi. 

Meydana gelen kazadan sonra otomobilde yolcu olarak bulunan şahsın işyeri sahiplerine ilişkin ‘FETÖ’cüsünüz’ diye karşı çıkması ve küfür etmesi üzerine ortalık birbirine girdi. 

‘FETÖ’CÜSÜNÜZ’ DEDİ ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ 

Araçta yolcu olarak bulunan Rıdvan isimli şahıs ise işyeri sahipleriyle tartışarak, ‘Ölümden dönmüşüz adam paranın derdine düşmüş. İnsana mı çarptık. 2 tane airbag patlamış camınızın derdine düşmüşsünüz. Ayıp size. FETÖ’cüsünüz’ dedi. Bunun üzerine işyeri sahipleri Rıdvan isimli yolcunun üzerine yürüdü. Bu sırada polis araya girerek, olayı önlemeye çalıştı. Polisin sakinleştirmeye çalıştığı işyeri sahipleri, “Laflarına dikkat et, baban yaşında insanız. Terbiyesiz. Ekmeğimizin derdinde adamız biz’ diyerek tepki gösterdiler. 

OLAYI ÇEKEN GAZETECİYE TEPKİ GÖSTERDİLER 

Muhammed K., onları çekmekte olan muhabire ‘Biz bir kaza yaptık, haksızız. Siz bizi neden kameraya alıyorsunuz, bu bir suç’ diyerek tepki gösterdi. Yaşanan kazanın ardından 0.89 promil alkollü olduğu belirlenen Muhammed K.’ya para cezası uygulanırken, ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Muhammed K. daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Söz konusu otomobil ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. 

ARKADAŞI ADINA ÖZÜR DİLEDİ 

Tartışmanın ardından araç sürücüsü Muhammed K., işyeri sahiplerinin yanına gelerek onlardan özür diledi. İşyeri sahibinin 'FETÖ’cü ne demek?' tepkisine karşılık Muhammed K., 'Kazayı yapan benim. Haklısınız. Özür dilerim' şeklinde konuşarak ortalığı yumuşatmaya çalıştı.

TARAFLAR ARASINDA ARBEDE YAŞANDI 

Daha sonra aracın yanına giden Rıdvan isimli şahıs ile Muhammed K., tartışma yaşadı. Bu sırada Rıdvan isimli şahıs işyeri sahiplerine küfredince ortalık yine karıştı. Polis, yaşanan arbedede tarafları araya girerek, uzaklaştırdı. 

3 BİN 150' ŞER TL İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ 

Taraflar polis ekipleri müdahalesi sonucu ayrılırken alkollü sürücü de kontrole alınmaya çalışıldı. Ekipler tarafından 0.89 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye trafik kuralını uymamaktan para cezası kesilip, ehliyeti de 6 ay süreyle ele geçirildi. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen sürücü ve yolcuya bunların üzerine bir de kısıtlamayı ihlal etmesinden dolayı 3 bin 150' şer TL idari para cezası kesildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal