Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso'nun sahnesi Seda Sayan'a verildi!

Isparta Belediyesi'nin 3 Haziran tarihinde düzenleyeceği Uluslararası Gül Festivali'nde sahne almaya hazırlanan Melek Mosso'nun konseri bazı baskılar sonucu iptal edildi. Ünlü şarkıcıya konserinin iptal edildiği bilgisi verildikten sonra Mosso'nun sahnesi için Seda Sayan'a teklif götürüldü.

27.05.2022-22:01 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-22:01) Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso'nun sahnesi Seda Sayan'a verildi!

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz hafta bir konser vermiş ve konserinde izleyicilerle sohbet ederken kadınları kıyafetleri ile eleştirenler hakkında düşüncelerini dile getirmişti. Mosso, sahneden kadınlara bir söylemde bulundu ve hiç kimsenin kadınlara nasıl davranmaları gerektiğini söylemelerine gerek olmadığını, kadınların birilerinin kanatları altında durmaya da ihtiyaçları olmadığını söylemişti.

Melek Mosso'nun sahnesi Seda Sayan'a verildi

Isparta Belediye'si her yıl düzenlediği Uluslararası Gül Festivali'nin hazırlıklarını tamamladı ve 3 Haziran'da düzenlenecek olan organizasyonda Melek Mosso ile anlaşıldı. Bazı sivil toplum kuruluşları da Melek Mosso'nun kentin en önemli organizasyonunda konser vermesine tepki göstermişti.

Gele tepkiler üzerine Isparta Belediyesi, festivale ilişkin hazırladığı programda değişikliğe gitti ve ünlü şarkıcı Melek Mosso konserini iptal etme kararı aldı. Ünlü şarkıcının konserinin iptal edilmesi sosyal medyada gündem olurken belediye konserde sahne alacak başka şarkıcı arayışına girdi.

Melek Mosso'nun sahnesi Seda Sayan'a verildi

Melek Mosso'nun sahnesi Seda Sayan'a verildi!

Melek Mosso ile anlaşmayı bozan Isparta belediyesi, festival sırasında verilecek konserde sahne alması için Seda Sayan'a teklif götürdü. Seda Sayan gelen teklifi kabul etti ve Melek Mosso'nun konser vereceği sahnede olacağını söyledi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal