İSPARK otopark saat ücretleri ne kadar oldu? Zam sonrası İSPARK otopark ücretleri listesi

İBB Meclisi’nde alınan karara göre İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 25 zam yapılması teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. Peki İSPARK otopark saat ücretleri ne kadar oldu? İşte zam sonrası İSPARK otopark ücretleri listesi...

19.05.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-11:55) İSPARK otopark saat ücretleri ne kadar oldu? Zam sonrası İSPARK otopark ücretleri listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde İSPARK’a ait olan otoparkların ücret tarifelerine yüzde 25 zam yapılması teklifi oy çokluğunla kabul edildi. İstanbul halkı ise zam sonrasında İSPARK otopark ücretleri listesini gündemlerine taşımış durumda. Peki İSPARK otopark saat ücretleri ne kadar oldu?

İSPARK otopark saat ücretleri ne kadar oldu?

Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında yapılan İBB Meclisi’nde İSPARK otopark ücret tarifelerine yüzde 25 zam yapılması teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Tarife Komisyonu - Ulaşım ve Trafik Komisyonu’nun yaptığı açıklamasında ‘’Her geçen gün artan hayat pahalılığına karşı siz kıymetli çalışanlarımızı korumak için çalışıyoruz. Bu kapsamda her ne kadar sendikal yetki konusunda sıkıntılar olsa da sizlere yüzde 54.4 oranında zam yapmak arzusundayız. 16 Milyon İstanbulluya güvenli sağlıklı otopark hizmeti sunan İSPARK'ın bu artışı yapabilmesi için yeni İSPARK ücret tarifelerini İBB Meclisi'ne sunduk. Yeni otopark ücretlerinin bu ayki Meclis'te kabulü durumunda siz kıymetli personelimize yüzde 54.4 oranında zam yapılacağını duyurur, tüm siyasi partilerin çalışanlarımızın yanında olmasını temenni ederim" ifadelerine yer verildi.

İSPARK yüzde 25 zam

İSPARK ücretlerine yüzde 25 zam yapılası sonrasında ücretler 0-1 saat ücreti 17,5 TL, 1-2 saat arası 22,5 TL, 2-4 saat arası ise 25 TL oldu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal