İspanyol Devleri La Liga'ya Rest Çekti

Barcelona ve Real Madrid, La Liga'nın Avrupa Süper Ligi'ni tartışmak adına düzenlediği toplantıya bu konu başlığının tartışılmasına onay vermedikleri için katılmadılar.

29.01.2021-17:21 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-17:21) İspanyol Devleri La Liga'ya Rest Çekti

Barcelona ve Real Madrid ilk kez LaLiga'nın Görsel-İşitsel Düzenleme Kurumu'nun düzenlediği bir toplantıda yer almamış oldular. Toplantıda yer almama nedenleri ise Avrupa Süper Ligi'nin tartışılacak olmasıydı. 

İki İspanyol devi, Avrupa Süper Ligi projesinin La Liga'nın gündemi dışında kaldığını belirttiler. Çünkü yönetmeliğe göre La Liga, İspanya dışı organizasyonları konu alamaz. Buna rağmen Avrupa Süper Ligi, bugünkü toplantının 3. başlığıydı. Toplantı daveti sonrası Barcelona ve Real Madrid, Avrupa Süper Ligi'ni tartışma yetkisi bulunmayan La Liga'nın toplantısına katılmayacaklarını belirten bir e-mail gönderdiler. 

Toplantıda La Liga Başkanı Javier Tebas, Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatının nasıl olabileceğine ilişkin de görüşler paylaşırken bunun da Görsel-İşitsel Düzenleme Kurumu'nun görev alanına girmeyen bir konu başlığı olduğu belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal