İspanyol basını duyurdu: Arda Güler lig maçında 11'de başlayacak!

İspanyol basınından AS gazetesi çarpıcı bir iddia ortaya attı. Real Madrid teknik direktörü Arda Güler'in Carlo Ancelotti tarafından son oynanacak lig maçında ilk 11'de başlaması bekleniyor. İşte detaylar...

23.04.2024-18:27 - (Son Güncelleme: 23.04.2024-18:27)

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20+10 milyon euroya transfer olan Arda Güler, geçirdiği sakatlığının ardından istediği forma şansını bulamıyor. Milli futbolcu ile ilgili müjdeli haber İspanyol basınından geldi.

Ancelotti revizeye gidiyor

El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup eden ve bitime 6 hafta kala ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 11'e çıkararak büyük bir avantaj elde eden eflatun beyazlılarda teknik direktör Carlo Ancelotti, kadroda rotasyona gitmeye hazırlanıyor. İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre; bu değişiklikte söz konusu değişiklikle birlikte daha fazla forma giyme şansı yakalayacak isimlerden birisi de Arda Güler olacak. Haberin detayında Ancelotti'nin milli futbolcuyu 26 Nisan Cuma günü Real Sociedad ile deplasmanda oynanacak maçta ilk 11'de sahaya süreceği aktarıldı.

“Artık istediği dakikalara sahip olacak”

Don Carlo, El Clasico sonrası Arda Güler ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şimdi her şeyi sakin bir şekilde değerlendireceğiz. Arda Güler artık istediği dakikalara sahip olacak" ifadelerini kullanmıştı. Bu sezon tüm kulvarlarda Real Madrid formasını 1'i ilk 11 olmak üzere 7 maçta giyen ve 122 dakika süre alabilen Arda Güler, Celta Vigo ile oynanan maçta takımının son golünü atarak 1 kez gol sevinci yaşamıştı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal