İslam Memiş'ten dolar ve altın konusunda uyardı! Çok büyük bir operasyon var

Ekonomi uzmanı İslam Memiş’ten dolar ve altın konusunda uyardı. Memiş dolar ve altın fiyatları konusunda ‘’Çok büyük bir operasyon var’’ ifadelerini kullandı. Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

15.05.2022-10:45 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-11:54)

Son dönemin altın ve dolar fiyatları konusunda pek çok uzmanın farklı yorumları bulunuyor. Altın ve para piyasaları uzman İslam Memiş ise altın ve dolar fiyatları konusunda oldukça dikkat çekecek açıklamalar yaptı. Memiş’in dolar ve altın fiyatları konusundaki ‘’Çok büyük bir operasyon var’’ ifadeleri dikkat çekti.

İslam Memiş'ten dolar ve altın konusunda uyardı

Youtube kanalında borsalardaki son gelişmeler hakkında değerlendirmeler yapan ekonomi uzmanı İslam Memiş, son dönemlerdeki altın ve dolar fiyatları konusunda önemli açıklamalar yaptı.

İslam Memiş dolar ve altın

FED’in silkeleme operasyonu yaptığı ifade eden Memiş, altında Ons aralığının 1830-1930 dolar aralığında olduğunu söyleyerek “Bu bant aralığında kalmaya devam ediyor. 1830 dolar seviyesi dün kırıldı. Ons altında düşüşlerin devam etmesi için en az iki gün üst üste bu seviyenin altında kapanış gerçekleştirmesi lazım. 900 liranın altına sarkmayan bir gram altın var. Gram altının kurtarıcısı dolar kuru oldu. Dolar yüksek olduğu için gram tarafında düşüşler görmedik. Ekranlarda 906 lira görseniz de şu anda Kapalıçarşı piyasasında gram altın 925 lira. Yani 906 liraya gram altın piyasada yok. O yüzden alım satım arasındaki yanılgıyı rafa kaldırıp buna alışmanız gerekiyor” sözlerine yer verdi.

Doların artışının 2022 yılı sona kadar süreceğini tahmin ettiğini söyleyen İslam Memiş ‘’Çok büyük bir operasyonun içerisindeyiz bu hafta. O yüzden tuzaklara karşı duruşunuzu bozmayın. Dünyada yükselen bir enflasyon var. Merkez bankaları köşeye sıkıştı. Küresel finans sistemi çöktü. Sistem çöktüğü için de insanların elinden varlıklarını alıyorlar. Lütfen varlıklarınıza sahip çıkın.” ifadelerini kullandı.


Merve Tuzal
mervetuzal@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal