İslam Memiş’ten dikkat çeken sözler! Dönen tezgahlara kanmayın kaos kapıda

2022 yılı ile birlikte oldukça hareketlenen piyasalar bir yükselip bir düşüyor. Altın ve para piyasasında yaşanan yükselişler fiyatların artmasına neden olurken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte altın ve para piyasaları hakkındaki o açıklamalar…

30.04.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-14:55)

Altın fiyatlarının son zamanlarda atağa geçmesi, aynı zamanda Dolar ve Euro fiyatlarında artış yaşanması yatırımcıları tedirgin ediyor. Dolar, Euro ve altın fiyatlarında sürekli yaşanan dalgalanmaların normal olduğunu söyleyen İslam Memiş, vatandaşları kaosa karşı uyardı. Peki, Dolar yükselecek mi? Altın fiyatlarında artış yaşanacak mı? Piyasalarda son durum ne? İşte altın ve para piyasaları hakkındaki o açıklamalar…

Piyasalarda son durum ne?

30 Nisan 2022 Cumartesi günü piyasadaki son durum merak ediliyor. Gram altın güne 905 TL ile başlarken, Dolar 14,84 seviyelerinde seyretmektedir. Euro ise 15,66 TL ile yükselmeye devam etmektedir.

İslam Memiş uyardı

Altın fiyatlarında görülen ciddi düşüsün adından pek çok kişi tedirgin olurken İslam Memiş, vatandaşlara düşüşün geçici olduğunu söyledi. Fiyatlarda manipülasyon olduğunu ifade eden Memiş, kademeli alım yapmak isteyenler için piyasanın uygun olduğunun altını çizdi. Memiş, "Aylardır manipülasyonlar olacak, fiyatlandırmalar sağlıksız olacak dedim" sözlerini dile getirdi.

İslam Memiş Uyardı

2022 yılında ortalık karışacak

2022 yılında ortalığın karışacağını dile getiren İslam Memiş, kaos ve kavganın tüm yıl boyunca süreceğini ifade etti. Memiş, "Aylık ve yıllık bazda dalgalı fiyatlamaların gerçekleştiğini göreceğiz. Her gün kaos her gün kavga. Berbat bir durumda yolumuza devam ederken oltayı atanlar oturdukları yerden para kazanıyorlar" ifadelerini aktardı.

“Dönen tezgahlara kanmayın”

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşları dönen tezgahlara kanmaması için uyardı. Tefecilere güvenip biz mağduruz demelerine kızan İslam Memiş, "Dövizini faiz karşılığında dövizciye, altınını faiz karşılığında kuyumcuya emanet bırakıyor, ondan sonra diyor ki ben mağdurum. Kuyumcu dövizci ortadan kayboluyor. Bir bakıyorlar biz mağduruz, malımızı çaldı gitti diyorlar. Öyle bir şey yok. Sen tefeciye bıraktın paraları sonucuna da katlanmak zorundasın. Kur korumalı mevduat var, oraya niye yatırmıyorsun, devlete niye güvenmiyorsun. Nefis, iradenin önüne geçtiği için insanların algıları farklı çalışıyor. Bu tezgahları size hatırlatmaya devam edeceğim." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal