İslam Memiş uyardı altın ve dolar yatırımcıları harekete geçti! Aman dikkat, elinizdeki bulgurdan olmayın!

Son dönemlerde altın ve döviz kurunda yükselişlerin devam etmesi halinde vatandaşlar bu sürecin ne kadar devam edeceğini araştırmaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından gelen açıklama üzerine dolar ve altın hakkında önemli bilgiler geldi. Dikkat uyarısında bulunulurken altın ve doların geleceği nokta belirtildi. İşte, altın ve dolar kurundaki son nokta haberimizde yer almaktadır

23.06.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-17:54) İslam Memiş uyardı altın ve dolar yatırımcıları harekete geçti! Aman dikkat, elinizdeki bulgurdan olmayın!

Altın ve dolar kurundaki son durum takibi devam edilirken Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yeni değerlendirmelerini vatandaşlarla paylaştı. Gram altın ve dolar için özellikle alım yapılabileceği seviyeler belirtildi. Bunun üzerine altın ve dolar alımı yapacaklar için tavsiyeler açıklandı. İşte, İslam Memiş'in önemli açıklamaları haberimizde

İslam Memiş'ten dolar tahmini

Son dönemlerde stabil hale gelen dolar hakkında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamalarda bulundu. Doların durumu yakından takip edilirken geçen haftalarda Fed faizin açıklanmasıyla beraber kripto paralarda düşüş yaşanırken dolar biraz daha yükseliş yaşadı. Dolar endeksi 104 seviyelerinde, bizde dolar TL kuru yüksek kalmaya devam ederken bunun tek nedeninin ise işsel neden olduğunun altı çizildi. Dolar günümüzde 17.33 ve 17.50 seviyelerinde olurken ileriki zamanlarda 17.80'ne ulaşacağı belirtildi.

Doların 17.50 olmasından sonra test edilme yapılacak mı? sorusuna yanıt olarak Memiş, Merkez Bankası değişikliğe gitmeyecek fakat Erdoğan faiz indirimi açıklamasını yaptıktan sonra indirimin olması halinde 17.50 kırılıp 17.80 gündeme gelmeye başlayacaktır söylemlerinde bulunuldu.

İslam Memiş gram altın açıklaması

İslam Memiş'ten gram aldın ve ons altın değerlendirmesi

Gram altın güncel olarak 1022 TL olurken ons altın ise 1838 dolar düzeyindedir. İslam Memiş, ons altın üzerindeki düşüşün geçici olacağını ve aşağı doğru ilerlemesinde en fazla 1822 seviyelerinde yer alacağı tahmin edilmektedir. Fakat yukarı yönlü yükseliş ile kısa süre içerisinde tekrar 1880'leri bulacaktır.

Fed faiz öncesinde 1780 - 1880, fed faiz sonrasında ise 1880 - 1980 beklentileri olan ons altının hala bu seviyelere çıkacağı belirtilmektedir. 1920 - 1940 dolar düzeyine kadar yukarı yönlü yükselişler yapılmasında alım fırsatları da artacaktır.

İslam Memiş bitcoin açıklaması

''Aman dikkat edin! Elinizdeki bulgurdan olmayın''

Bitcoin'in yer aldığı seviyelere 20 bin doların altına düşmesiyle güncel olarak şuanda 20 bin dolar seviyelerinde kalmak içim mücadele verilmektedir. 26 bin dolara kadar yükseliş yaşanması beklenirken düşüşlerin ise kısa süreli olacağı tahmin edilmektedir. Bitcoin'in bu kadar düşmesiyle ev, araba ve arsa almak için hazırlık yapanlar için dikkat uyarısı geldi. 

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal