İŞKUR’dan İyi Haber Geldi! 60 Binden Fazla Kişiye Yeni İstihdam Fırsatı!

İŞKUR koronovirüs sürenice maddi zorluklar yaşayan iş arayan vatandaşlara iyi haberler vermeye başladı. 63 binin üstünde vatandaşa yeni istihdam fırsatı geliyor.

19.07.2021-15:05 - (Son Güncelleme: 19.07.2021-15:05) İŞKUR’dan İyi Haber Geldi! 60 Binden Fazla Kişiye Yeni İstihdam Fırsatı!

İŞKUR koronovirüs sürenice maddi zorluklar yaşayan iş arayan vatandaşlara iyi haberler vermeye başladı. Bu kez de 63 binin üstünde vatandaş için yeni istihdam fırsatı veriyor. Temmuz ayının ortalarına geldiğimiz bu zamanlarda iş sorunları ile karşı karşıya kalan binlerce vatandaşın yüzleri artık gülecek. 

İnternet sayfası üzerinden her an başvurular yapılabilecek. Diğer taraftan da İŞKUR şubelerine giderek başvuru yapılabiliyor. Türkiye'de iş arayan herkesin ilk başta yapması gerekenlerin eylemlerin başında İŞKUR’a kayıt yaptırmak geliyor. İŞKUR'a kaydolarak, kurumun iş imkanları yönünden verdiği tüm fırsatlardan faydalanma olanağına sahip olunabiliyor. İŞKUR kayıt işlemleri çok basit şekilde 2 alternatifli olarak gerçekleştirilebilmektedir. 

AÇIK İŞ İLANLARI

İşkur işverenler ile iş arayan vatandaşların hızına ara vermeden bir araya gelmesine yardımcı oluyor. 1 Temmuz tarihi ile kısıtlamaların kaldırılmasından sonra özel sektörde personel alımlar için kollar sıvandı. Bu zamanlarda açık iş ilanları temmuz ayı itibari ile tam 63 bine kadar çıktı. Başvurular hala devam ediyor. İşkur üzerinde iş arayanlar ile işverenlerin bir araya geldiği ortak bir alan olarak dikkatleri çekiyor.

Her an vatandaşlar bu iş ilanları arasından kendilerine en uygun olanlara başvurularını yapabiliyorlar. Şubelere gitmek zorunda kalmadan, herkes aranan genel ve özel koşulları yerine getiriyorsa online olarak başvurularını yapabilecekler. Güncel iş ilanlarına erişmek isteyen vatandaşlar online olarak sisteme giriş yapabilir ve arama platformu üzerinden kendileri için en uygun olan kriterleri doldurarak başvuru adımlarını yerine getirebilirler.

İŞKUR'A KAYIT YAPTIRMA

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak isteyen vatandaşlar "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydını oluşturabilir.

Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyor, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde faydalanmak için verilecek tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasında dikkatli olmak çok önemlidir. Bu şekilde aranan iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşılabilir ve yapılan başvurularda işe giriş şansı artabilir.

Türkiye'nin her şehrinde yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi yapan İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapmak için;

İlk olarak İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapılmalı ve İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklanmalıdır.

Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemleri rahat bir şekilde yapılabilir.

Sayfada yer alan "İş Arayan" ve "İşveren" seçeneklerinden size uygun olanını seçmelisiniz.

AÇIK İŞ İLANLARI İŞKUR

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

• İzmir Demokrasi Üniversitesi 10 öğretim üyesi alacak.

• Mardin Artuklu Üniversitesi 20 öğretim üyesi alacak.

• KPSS'li KPSS şartsız 2021 Temmuz ayı kamuya 15 bin memur, personel, işçi alımı!

• Ticaret Bakanlığı 750 sözleşmeli muhafaza memuru alımı başvuru şartları açıklandı!

• En az 3.750 TL maaş ile 1500 aşçı alımı ilanı yayımlandı!

• KPSS şartı yok! 300 bin eleman aranıyor! Arkadaşını getirene 1.500 lira prim...

• O kurum KPSS şartsız sınavla alım yapacak!

• Açıklama geldi! Onlarca kişi alınacak...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal