İskenderun’da Açık Havada Sinema Keyfi

İskenderun Belediyesi, 5 Temmuz Uluslararası Kültür ve Turizm Festivali kapsamında açık hava sinema festival günleri etkinliği düzenledi.

02.07.2020-09:29 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-09:27) İskenderun’da Açık Havada Sinema Keyfi

Coronavirüs salgını nedeniyle birçoğumuzun açık havayı tercih ettiği şu günlerde sinema alışkanlıklarımız da değişti. Daha önce salonlarda izlediğimiz filmler artık açık hava alanlarda izliyoruz.

İskenderun Belediyesi de bu akıma katıldı ve coronavirüs tedbirleri sebebiyle iptal edilen 5 Temmuz Uluslararası Kültür ve Turizm Festivali kapsamında açık hava sinema festival günleri etkinliği düzenledi.

Türk Askerinin Hatay'a İskenderun üzerinden girişinin 82. Yıl dönümü kutlamaları sebebiyle her yıl düzenlenen 5 Temmuz Uluslararası Turizm ve Kültür Sanat Festivali’nde vatandaşların kimisi otomobili ile kimileri ise meydanda ayrılan yerlerde sinema keyfini yaşadılar.

İskenderun Belediyesi Başkanı Fatih Tosyalıi etkinlikle ilgili, “İnsanlarımıza festival coşkusunu yaşatmayı amaçladık. Kovid önlemleri çerçevesinde İskenderun'un kurtuluş günü olan 5 temmuz festival coşkusunu yaşatmaya çalışacağız" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal