İşinin başında öldürüldü! Datça'da bıçaklı kavga da kan döküldü

Dün gece saatlerinde Datça'da yaşanan kavga da 41 yaşındaki esnaf Erhan Okur hayatını kaybetti. Nedeni bilinmeden çıkan kavga üzerine bıçaklanarak öldürülen Okur'un katilinin kim olduğu araştırmaları başladı. Olayla ilgisi olduğu düşünülen 3 kişi gözaltına alındı.

15.07.2022-09:52 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-09:52) İşinin başında öldürüldü! Datça'da bıçaklı kavga da kan döküldü

Sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşanan bıçaklı kavga Datça'da esnaflık yapan 41 yaşındaki Erhan Okur'un dükkanında nedeni bilinmeyen kavga çıkmasıyla kan döküldü. Hayatını kaybeden Okur'un cinayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı harekete geçerek soruşturmayı başlattı. 

Dün gece sabaha karşı meydana gelen olay üzerine yapılan araştırmalar sonucunda Datça şehir merkezinde esnaflık yapan Erhan Okur ve kayınbiraderi Mustafa Geremeli ile otururken iş yerine gelen 3 kişi ile tartışma başladı. Tartışma da sesler yükselerek kavgaya dönüşmesi halinde gelen 3 kişi Okur'u ve Geremeli'yi bıçakladı. Yakında bulunan vatandaşlar olaya sessiz kalmayarak 112 Acil Servis ve 155 Polise haber verdi. Olay yerinde hayatını kaybeden Erhan Okur tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Mustafa Geremeli ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Kaçan 3 kişi yakalandı 

Gerçekleşen bıçaklı kavga sonucunda kaçan 3 kişinin yakalanması içim polis harekete geçti. İsimleri açıklanmayan firar 3 kişi kısa sürede yakayı ele vererek yakalandı. Olay hakkında soruşturma devam etmesi üzerine Erhan Okur'un cesedi otopsiye verildi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal